Ganduri

Alegeri

Cred in spirala…in puterea mintii…in sansa ce ti-o acorzi singur pe fondul sansei oferita de viata… in faptul ca alegerile ne conduc spre Dragoste sau Plastic.

Traim intr-un mediu plin…de unde, radiatii, dorinte, placeri, impliniri, neputinte, sperante, idei, gesturi, stari, vise implinite sau nu, rasete, implicare, momente de bine sau de rau profund, nepasare, plastic, cei dusi de mult, cei ce traiesc frumos sau dupa cum ii taie capul dupa ideea lor de viata implinita…toate acestea, combinate, vazute sau nu, exista, ne inconjoara, ne rasfata, ne dau pofta de viata sau ne omoara incet, incet…alegand, ne transformam in Oameni sau oameni Sintetici.

De suntem norocosi, descoperim Vocea si Ochii ce ne devin Dragi… si le pastram in suflet cel putin o viata… cunoastem Dragostea, ce ne-nsoteste-n drumul Implinirii noastre …descoperim minuni in fiecare lucru … ne bucuram de fiecare gest , gand, zambet , lacrima, realizare sau cadere, mugur sau fruct…de varf de munte si de fund de mare….impreuna…da, impreuna e cuvantul cheie…asta e drumul, ce duce catre Om.

De nu, cunoastem Plasticul din noi…si il impingem spre perfectiune… prin gest, prin gand, comportament, relatii…asa a aparut Lumea de Plastic…in care traiesc singuri ceva oameni…se intalnesc pe interese de moment…se despart goi si cu o multumire ce nu le lumineaza ochii… E-o lume paralela…fara durere, intristare sau bucurie adevarata…fara de fruct.

Artificialitatea si tendinta de deplasare catre “omul Sintetic”, conduc la regres… E doar un gand, nu judec…

Si totusi ma gandesc ca viata-i dreapta, atata timp cat sansele depind de noi…cred ca-i Ok sa ne purtam alegerile dupa puterea de intelegere si dorinta noastra.