Ganduri

Jocul Suprapunerii

Ne nastem avand drept capatai Familia, Timpul si Goliciunea Mintii data drept Sansa de Egalitate…Ne transformam cu fiecare zi….evoluam, sau dimpotriva, facem Pasul Inapoi in Sensul Invers Vietii…indiferent ce facem, in Fiecare Seara Cunoastem Saltul…. de la Noi Cei de Azi, catre Noi, Cei de Maine…santem Altcineva in fiecare zi…santem o Suma de Amintiri si de Sperante…

As vrea sa va propun un Joc…al Suprapunerii…ce duce la Cunoasterea de Sine…

V-ati privit vreodata ca Suma a Faptelor, Gandurilor si Trairilor Voastre de Peste Zi? V-ati gandit ca Ele va reprezinta cel mai bine? Dar in acelasi timp, ca aveti o Imagine a Voastra Despre Voi? Pe Diferenta asta se bazeaza jocul…

Se ia Imaginea Faptelor, Gandurilor si Trairilor Voastre de Peste Zi si se suprapune peste Imaginea Voastra Despre Voi…E foarte important sa respectati Ordinea….Intai, Faptele….La inceput, imaginile au Dimensiuni, Forme si Contururi atat de diferite, de nu veti intelege nimic…de multe ori incape un Loc de Viata intre Ele…Imaginea Faptelor e mult mai mica decat Imaginea Voastra Despre Voi…Rar, Invers…Intotdeauna aveti incredere in Fapte…Intotdeauna!

Fiind la Primele Jocuri, nu disperati ca nu aveti ce suprapune…Asa aflati Marea Diferenta….Dar si Ce Aveti De Facut a Doua Zi pentru a o face sa Dispara…Nu va propuneti Lucruri Mari intr-un singur pas…Pasul Mic e cel mai Sigur….el va va duce catre Suprapunerea Perfecta…catre Autocunoastere si Evolutie.

Succesul depinde doar de voi…Jucand o perioada seara, ajungeti sa va puneti de acord Faptele, Gandurile si Trairile Voastre cu Imaginea Voastra despre Voi…Asa faceti sa Dispara Mare Diferenta…Asa-L Cunoasteti pe Cel din Oglinda.