Articole, Resurse Umane

Schimbarea jobului prin restructurare: Grafic de Actiuni si Trairi

Traim timpuri in care reorganizarea, restructurarea si externalizarea activitatilor sunt actiuni frecvente in cadrul organizatiilor care stiu si doresc sa-si dea o sansa la dezvoltare. Sansele astfel castigate de organizatie, par la o prima vedere Nesanse pentru angajatii aflati pe posturile care se restructureaza / externalizeaza.

Spun par, deoarece in cele mai multe cazuri, in timp, aceasta nesansa constituie baza unor sanse viitoare nebanuite. Orice schimbare nefavorabila in prezent, poate deveni benefica mai tarziu. Cat de tarziu, depinde doar de noi. Expresia Un sut in fund inseamna un pas inainte! are o baza solida si a fost verificata de multa lume inainte de a fi fost acceptata ca axioma.


Pentru ca stiu pe pielea mea ce inseamna astfel de momente, va ofer un Grafic de Actiuni si Trairi. Privindu-l, sper sa intelegeti ca secretul este sa restrangeti cat mai mult amplitudinea curbei si dezvoltarea ei pe axa Timpului. Daca o sa ajungeti intr-o situatie ca asta, stiind la ce sa va asteptati, o sa treceti mai usor peste.Va doresc sa va fie bine cu voi si cu cei pe care-i aveti alaturi in MarelePrezentContinuu.