Articole, Resurse Umane

Mini-ghid de interviu pentru candidati

LAST UPDATE: 22.12.2020
Sunteti un tanar absolvent plin de idei? Ocupati o pozitie ce nu va mai ofera provocarea si satisfactia de care aveti nevoie si doriti o schimbare? V-ati pierdut locul de munca? Cautati un job si trebuie sa participati la un interviu? Daca da, va aflati in fata Pasului Inainte.

Pasul Inainte, aflat in afara zonei de confort, streseaza dar in acelasi timp dezvolta, conduce spre fructul dorit, va lasa sa-l culegeti si sa va bucurati de el. Merita sa-l faceti. Haideti sa vedem cum:

INAITE DE TOATE, AUTO-CUNOASTETI-VA!

1. identificati-va punctele tari: talentele, competentele tehnice, abilitatile soft. Descoperiti ce puteti face cu placere, continuu, fara sa obositi. Descoperiti soselele de mare viteza din mintea Dvs. si ignorati drumurile de rang inferior;
2. identificati ce anume va motiveaza: banii, dorinta de recunoastere, dorinta de a va simti util, de a insemna ceva pentru ceilalti, dorinta de implinire profesionala, pasiunea de a realiza ceva, placerea de a interactiona, etc;
3. stabiliti cu exactitate unde vreti sa ajungeti ca sa stiti pe unde o luati;
4. scrieti valorile in care credeti si obiectivele Dvs. pe termen lung pentru care sunteti dispus sa investiti talent, efort si pasiune.


SPATIU PROMO
Fiti incurajat(a) sa deveniti Expert(a) in Evaluarea Performantei!
TRAINING ONLINE EVALUAREA PERFORMANTEI ANGAJATILOR – 100% GRATUIT!