Articole, Resurse Umane

Dezvoltarea Resurselor Umane, DRU

LAST UPDATE: 9.08.2018

Pentru a progresa si a rezista in competitia acerba determinata de o piata din ce in ce mai selectiva si dinamica, organizatiile trebuie sa-si dezvolte continuu angajatii. Procesul de Dezvoltare a Resurselor Umane, permite dezvoltarea organizatiei si obtinerea avantajului competitiv atat de necesar mentinerii pe piata.

Definit pe scurt, DRU reprezinta procesul de definire, creare si asigurare a oportunitatilor de invatare, dezvoltare si instruire pentru angajati, in vederea imbunatatirii performantelor individuale, de echipa si organizationale. Pentru a fi eficient, procesul DRU trebuie reglementat corespunzator in cadrul organizatiei si integrat cu celelalte procese de Resurse Umane.

Asa cum am mai afirmat deja, pe amestecul acesta de blog si site mi-am propus sa ofer informatii din domeniul Resurselor Umane, intr-un mod mai creativ, mai apropiat de suflet, in care cunostintele sa fie transmise prin joc de cuvinte si imagini…am ales aceasta modalitate, pentru ca mi se pare sugestiva, neconventionala, obliga la condensare, ma reprezinta ca fel de-a fi, si-n plus, presupune exercitiul imaginatiei voastre, ramanand in minte mai mult decat o polologhie de cuvinte aruncate in fraze ce trebuie citite de doua-trei ori pentru a intelege ceva (de cele mai multe ori, nu ce a vrut sa spuna „creatorul” sau „copiatorul”, dupa caz).

Mai jos aveti reprezentarea grafica a Procesului DRU. Va spun atat: urmariti traseele rosu si albastre pentru a intelege rapid procesul…pentru o imagine completa, am reprezentat in partea stanga sus si norisorul cu Inputurile procesului. Succes!

proces dezvoltare 2018

In masura in care aveti cateva minute de daruit si ceva de spus, puteti accesa sectiunea de feedback de mai jos. Multumesc anticipat.