Articole, Resurse Umane

Feedback dupa interviu: Scrisoarea de instiintare a candidatilor respinsi

LAST UPDATE: 9.09.2019

Intrucat Respectul este esential in relatia organizatie –client, va recomand sa oferiti feedback candidatilor respinsi in urma unui interviu. Este important sa apreciati efortul si dorinta lor de a se alatura companiei chiar daca rezultatul a fost unul negativ. Tratandu-i corect, veti obtine aprecierea lor si a comunitatii, fapt ce va va asigura reputatia unui angajator care-si respecta partenerii, cu efecte benefice asupra ambelor parti.

Feedbackul consta intr-un e-mail transmis de specialistul RU responsabil de recrutarea pozitiei respective, la care va atasa o Scrisoare semnata de departamentul Resurse Umane al organizatiei, imediat dupa acceptarea ofertei de catre candidatul de succes.

Vezi continuarea articolului dupa spatiul PROMO…SPATIU PROMO: TRAINING ONLINE EVALUAREA PERFORMANTEI ANGAJATILOR
LAST UPDATE: 9.09.2019
Hai la un curs online gratuit de Evaluare a Performantei Angajatilor!
Harta Interactiva de mai jos iti ofera Informatiile necesare parcurgerii cursului si Accesul la Modulele, Aplicatiile si Testele acestuia. Incearca, nu te costa nimic!


….Continuare articol:


Va propun doua modele de Scrisoare de instiintare pentru:


(1) candidatii necorespunzatori pozitiei pe care au aplicat dar care au fost evaluati drept compatibili cu organizatia si detin competentele, experienta si abilitatile necesare ocuparii altor pozitii vacante viitoare;
(2) candidatii necorespunzatori pozitiei pe care au aplicat si care au fost evaluati drept incompatibili cu organizatia.


candidat respins :Andrei Popescu, andrei.popescu@gmail.com,
pozitia pe care a aplicat: Specialist Resurse Umane
organizatia in care a existat pozitia vacanta: SC ALFA S.A.


SPATIU PROMO: TEST INTERACTIV DE OBIECTIVE SMART
LAST UPDATE: 9.09.2019

Folosind Aplicatia Interactiva de mai jos, imperecheati corect caracteristicile SMART cu cele 2 Obiective propuse spre analiza.

1. Click pe unul dintre cele 2 Obiective (odata marcat, acesta permite asocierea sferelor);
2. Imperecheati caracteristicile SMART cu Obiectivul, prin click pe sferele aferente (click-ul repetat anuleaza asocierea sferei);
3. Demarcati prin click, Obiectivul analizat;
4. Repetati pasii 1-3 pentru urmatorul Obiectiv.

Pentru simplificare, Aplicatia contine numarul exact de sfere cu caracteristici SMART (dupa asociere nu mai raman sfere libere)