Articole, Resurse Umane

Feedback dupa interviu: Scrisoarea de instiintare a candidatilor respinsi

LAST UPDATE: 2.12.2020

Intrucat Respectul este esential in relatia organizatie –client, va recomand sa oferiti feedback candidatilor respinsi in urma unui interviu.

Este important sa apreciati efortul si dorinta lor de a se alatura companiei, chiar daca rezultatul a fost unul negativ. Tratandu-i corect, veti obtine aprecierea lor si a comunitatii, fapt ce va va asigura reputatia unui angajator care-si respecta partenerii, cu efecte benefice asupra ambelor parti.

Feedbackul consta intr-un e-mail transmis de specialistul HR, responsabil de recrutarea pozitiei respective, la care va atasa o Scrisoare semnata de departamentul Resurse Umane al organizatiei, imediat dupa acceptarea ofertei de catre candidatul de succes ales.

Vezi continuarea articolului dupa spatiul PROMO…

SPATIU PROMO
TRAINING ONLINE EVALUAREA PERFORMANTEI ANGAJATILOR
Harta interactiva explica trainingul, ofera acces la Module/Aplicatii/Teste si permite comunicarea cu trainerul prin e-mail. Succes!

….Continuare articol:

Va propun doua modele de Scrisoare de instiintare pentru:

(1) candidatii necorespunzatori pozitiei pe care au aplicat dar care au fost evaluati drept compatibili cu organizatia si detin competentele, experienta si abilitatile necesare ocuparii altor pozitii vacante viitoare;
(2) candidatii necorespunzatori pozitiei pe care au aplicat si care au fost evaluati drept incompatibili cu organizatia.

candidat respins :Andrei Popescu, andrei.popescu@gmail.com,
pozitia pe care a aplicat: Specialist Resurse Umane
organizatia in care a existat pozitia vacanta: SC ALFA S.A.

SPATIU PROMO
Fiti incurajat(a) sa va dezvoltati si sa deveniti Expert(a) in Legislatie!
LEGISLATIE ACTUALIZATA RESURSE UMANE – 100% GRATUIT
COR 2020 – 100% GRATUIT