Articole, Resurse Umane

Feedback dupa interviu: Scrisoarea de instiintare a candidatilor respinsi

Intrucat Respectul este esential in relatia organizatie – client, va recomand sa oferiti feedback dupa interviu candidatilor respinsi.

Este important sa apreciati efortul si dorinta lor de a se alatura companiei, chiar daca rezultatul a fost unul negativ. Tratandu-i corect, veti obtine aprecierea lor si a comunitatii, fapt ce va va asigura reputatia unui angajator care-si respecta partenerii, cu efecte benefice asupra ambelor parti.

Feedbackul dupa interviu consta intr-un e-mail transmis de specialistul HR responsabil de recrutarea pozitiei respective, care va contine o Scrisoare semnata de departamentul Resurse Umane al organizatiei, imediat dupa acceptarea ofertei de catre candidatul de succes ales.

Va propun doua modele de Scrisoare de instiintare pentru:

(1) candidatii necorespunzatori pozitiei pe care au aplicat dar care au fost evaluati drept compatibili cu organizatia si detin competentele, experienta si abilitatile necesare ocuparii altor pozitii vacante viitoare;
(2) candidatii necorespunzatori pozitiei pe care au aplicat si care au fost evaluati drept incompatibili cu organizatia.

Candidat respins: Andrei Popescu, andrei.popescu@gmail.com,
Pozitia pe care a aplicat: Specialist Resurse Umane
Organizatia in care a existat pozitia vacanta: SC ALFA S.A.

feedback dupa interviu


Fiti profesionist(a)! Oferiti feedback candidatilor respinsi dupa interviu!
Consultati si Articolele Conexe din partea stanga sus a ferestrei!

Doriti o schimbare de job si sunteti in cautarea unui Loc de munca?
Pregatiti-va cu Testele noastre de Selectie oferite gratuit (click!)
Iata cateva shortcut-uri care de asemenea va pot ajuta:
FIRME DE RECRUTARE /// MUNCA IN DOMENIUL MARITIM /// COR 2022 /// PRESTATORUL CASNIC /// RNCIS – Registrul National al Calificarilor din Invatamanul Superior /// RNCP – Registrul National al Calificarilor Profesionale din Romania /// RNPP – Registrul National al Programelor Postuniversitare /// Lista Standardelor Ocupationale 2022
Succes in ce v-ati propus!