Articole, Resurse Umane

Recrutare: Interviul ca Pas Inainte pentru absolventi

Ideea acestui articol a aparut firesc, in urma interviurilor si Centrelor de evaluare organizate pentru recrutare de tineri absoventi , precum si contactelor cu diverse universitati. Concluzia este ca indiferent din care parte a tarii provin, absolventii nu sunt suficient de pregatiti pentru un interviu.
Pana acum, am scris cateva articole referitoare la Recrutarea si Selectia personalului, dar am privit totul prin prisma angajatorului, nu a Omului care are dorinta si curajul sa bata la poarta companiei.

Acum, acest articol se adreseaza tinerilor absolventi care isi cauta un job si trebuie sa sustina un interviu.

Dragilor,
in viata, daca iti pasa unde vrei sa ajungi, conteaza pe unde alegi s-o iei. Daca nu iti pasa, atunci nu mai conteaza, poti sa o iei pe oriunde!
Conteaza daca alegi sa faci Pasul Inainte sau Pasul Inapoi. Diferenta intre un Pas Inainte si unul Inapoi este foarte mica din punct de vedere mental, dar foarte mare din punct de vedere al consecintelor. Pasul Inainte, face diferenta in viata. Te dezvolta, te conduce catre fructul dorit , te lasa sa-l culegi si sa te bucuri de el.

Totul este sa alegeti sa fiti buni , sa indrazniti sa visati, sa transformati visul in realitate prin munca, talent, pasiune, daruire. Atat ! Pentru a intelege mai bine importanta Pasului Inainte, priviti clipul urmator – dureaza putin, si sigur nu-l veti uita curand:

Si, in sfarsit, amestecul de cuvinte si imagini pentru voi:

Va multumesc pentru timpul acordat. In masura in care aveti cateva minute de daruit si o opinie despre ce ati citit, puteti accesa sectiunea de feedback de mai jos. Multumesc anticipat.

Pe curand.