Articole, Resurse Umane

Recrutare si Selectie – Formular de Interviu

Dragilor, intrucat in topul articolelor citite de voi se afla articolele despre Recrutarea si Selectia Personalului, m-am gandit ca ar fi util sa va prezint o idee despre cum ar putea arata un Formular de Interviu.
Sigur ca firma la care lucrati are dezvoltat propriul formular, dar va propun ceva mai nonconformist, cu scopul declarat de a transforma interviul intr-un eveniment, atat pentru persoana intervievata cat si pentru intervievatorii tehnici si HR.
Poate o sa spuneti “Uite ce culori aiurea a ales Florin! Cum sa le propun managerilor asa ceva ? Or sa spuna ca noi, astia de la HR suntem dusi cu capul!” . S-ar putea sa aveti dreptate. Dar culorile si continutul formularului pot genera o schimbare in abordarea Interviului.

Si-apoi daca noi, cei de la HR nu suntem un pic dusi cu capul, ce Dumnezeu mai cautam acolo?! O sa va spun in curand cum cred eu ca ar trebui sa arate omul de HR – completare la Decalogul Omului de Resurse Umane. Dar toate la timpul lor.

Mai jos, gasiti amestecul de imagini si cuvinte pentru Formularul de Interviu. Va spun atat: definiti profilul pozitiei vacante impreuna cu managerii din firma in care lucrati, pentru a obtine Sablonul prin care sa priviti candidatii. Suprapuneti cele doua imagini: Evaluat / Definit. Asa deveniti impartiali, eliminati subiectivismul si va dati sansa de a descoperi si aduce in companie cei mai buni candidati.

Va doresc sa va fie bine cu voi si cu cei pe care-i aveti alaturi in MarelePrezentContinuu!