Ganduri

Articole “Totul despre…”

Zilnic, primesc articole de pe diverse siteuri. Imi place sa citesc ce au altii de spus. Imi plac titlurile. Ca esenta a continutului. Ca prima intalnire cu cel din fata tastaturii, cu gandurile, emotiile, capacitatea lui de sinteza.

M-am educat sa nu judec, sa incerc sa inteleg puncte de vedere diferite de ale mele, ca semn de pretuire a unicitatii. Totusi, din cand in cand ma las purtat de val. Si imi ofer dreptul reactiei alergice.


Azi mi s-a pus pata pe articolele gen Totul despre…dupa punctele astea am intalnit tot felul de cuvinte precum Vanzari, Marketing, Resurse Umane, Interviu, Curriculum Vitae, etc.


” Hei, nu te grabi cu judecata, vezi mai intai ce are omul de spus!”.


De fiecare data, acelasi film: deschid articolul, il citesc, il recitesc (uneori am impresia ca inteleg mai greu, alteori sunt sigur ca nu inteleg mai nimic!) si imi dau seama ca „Totul despre..”, nu e de fapt Totul despre…


O fi o strategie de marketing, dar una nefericita, pentru ca simtindu-mi pacalite asteptarile, am decis sa trec peste articolele gen „Totul despre…” si peste autorii lor.


Dragi autori de „Totul despre…” , nu mai contati pe clickul meu!