Ganduri

Relatia cu Slujba

Relatia cu Slujba : TU, OMUL, la un Capat….EA, SLUJBA la celalalt Capat…RELATIA, Dorinta nascuta-ntre capete de Fir… Si asta-i Tot.

Sa fie Dragoste?

De simti ca o Iubesti…ca e Frumoasa Ta…de-i cauti permanent Privirea si simti un Dor Nebun de Ea…de ti-o doresti in preajma si-i implinesti orice Dorinta…….de nu simti Oboseala, oricat te-ar alerga….de iti transformi Talentul in Performanta Pura, de dragul Ei… de iti transforma viata de Sclav, in Bucurie …. atunci, DA, e Dragoste! Trage de Capatul tau de Fir…cat timp va veni dupa tine, inseamna ca te iubeste…cand se va impotrivi, poti ceda tu, sa mergi unde te duce Ea…dar cand simti ca nu mai poti, si nici ea nu cedeaza, rupe firul si cauta Dragostea in alta Parte…Silabiseste cuvantul Familie chiar daca acum nu-ti spune nimic…Poti incerca doar, ce te Costa?

Prietenie?
De simti ca o-ntelegi mai bine decat te intelegi pe tine insuti…de nu mai esti in stare sa o refuzi cand iti cerseste Clipe din Viata ta…de-o vezi ca pe ceva ce te ajuta-n viata…de ti-a lasat si Timp pentru ai tai…sa stai cu ei si sa te bucuri…de te-a certat din cand in cand c-o neglijezi…de ti-a purtat de grija cand ti-a zarit Chipul Intristat…de te-a purtat in Brate in Clipe de Singuratate…de ti-a indeplinit Dorinte… atunci, DA, e Prietenie ! Pretuieste-o…Firul dintre voi va ramane pana cand unul va pleca luat de Dumnezeu…si cel ce va Ramane-n Urma, il va purta pe celalalt ca Amintire.

Sau poate doar Indiferenta?
De privesti la celalat Capat si nu mai vezi Nimic…de te simti Gol si Fara de Dorinta…de nu te inspaimanta ca nu-ti auzi nici inima cand bate… de Bucuria ti-e straina… atunci, DA, e Indiferenta ! Slujba a plecat de mult de la capatul firului Tau…Il poti lasa in plata Domnului si Tu. Mergi mai departe si cauta o Dragoste sau o Prietenie. Le vei gasi cu siguranta.