Articole, Resurse Umane

Statistici care ne influenteaza Viata

Statistici care ne influenteaza viataStatistici care ne influenteaza viata evidentiaza Realitatea Paralela Construita de „cei Alesi” (Ei versus Ceilalti) pe fondul Lipsei de Reactie a Societatii.

Daca va intereseaza care este Numarul de bugetari, cati pensionari mai sunt si cum a evoluat valoarea punctului de pensie, cum va evolua numeric populatia tarii pana in 2100, care este datoria externa a Romaniei, cum arata castigul mediu brut pe economie, cati pensionari speciali sunt si ce pensii speciale iau acestia, unde ne clasam la Indicele de Progres Social sau la Indicele de Perceptie a Coruptiei, atunci, da, ati nimerit bine. In acest articol abordam toate aceste subiecte.

Fiti incurajat(a) sa le descoperiti si sa le intelegeti, pentru a va forma propria Opinie si Reactie.

_________________
© Imagine: Alma Simon
UPDATE: 29.05.2023

_________________
1) Subiectele sunt organizate tabelar, oferind Acces si Cautare rapida cu filtrul Search;
2) Graficele sunt Interactive si afiseaza valori la deplasarea mouseului peste ele;
3) Inainte de a trece la statistici, urmariti discursul lui Kelemen Hunor care radiografiaza clasa politica si dezastrul produs de incompetenta acesteia.


Ce inseamna Respectul pe care politicienii si guvernantii il datoreaza cetatenilor unei tari?
Pentru a intelege, accesati acest link (Discurs pentru copiii Norvegiei)

Intr-un mediu economic si social profund viciat de clasa politica din Romania, cunoasterea drepturilor individuale si reactia fata de abuzuri devin solutii pentru Schimbare. Consultati AICI Legislatia care reglementeaza drepturile dvs.

Daca aveti un gand de transmis pe topicul Statistici care ne influenteaza viata, il astept pe florin.rau@gmail.com