Articole, Resurse Umane

Indicatorii Cheie de Performanta ai Departamentului RU

LAST UPDATE: 29.03.2022

Indicatorii Cheie de Performanta, numiti pe scurt KPI (Key Performance Indicators), masoara abilitatea unei organizatii / departament / functii / proces, de a-si atinge Obiectivele si de a obtine Performanta.

In Drumul de la Idee la Rezultat, urmam invariabil aceeasi pasi: evaluam prezentul, identificam prioritatile, definim strategia, reglementam procesele, stabilim KPI-ii si valorile tinta, obtinem suport si bugetare, implementam, monitorizam, si utilizam feedbackul pentru reglare si dezvoltare.

Resursele Umane nu fac exceptie.

Desi functia RU a unei organizatii presupune numerosi KPI, dashboardul directorului nu va contine mai mult de 5 indicatori, stabiliti in acord cu stadiul de dezvoltare al organizatiei si obiectivele strategice ale departamentului.

Pentru analiza interna a activitatii, in afara celor 5 KPI, seful departamenului RU va monitoriza suplimentar KPI-ii pe care ii considera de cuviinta, astfel incat sa obtina imaginea de ansamblu a Performantei.

Gasiti mai jos cateva exemple de KPI pentru RU.
Si, daca va place viteza, puneti pe dashboard KPI-ii potriviti!


SPATIU PROMO

Descoperiti Instrumentul online de Evaluare a Performantei Angajatilor!
Harta Interactiva explica trainingul, ofera acces la Module/Aplicatii/Teste si permite comunicarea cu trainerul prin e-mail. Succes!

(#) O conexiune lenta de internet presupune cateva secunde de asteptare pentru incarcarea interfetei.

Daca aveti un gand de transmis, il astept pe florin.rau@gmail.com