Articole, Resurse Umane

Indicatorii Cheie de Performanta ai Departamentului RU

LAST UPDATE: 19.07.2018

Indicatorii Cheie de Performanta, numiti pe scurt KPI (Key Performance Indicators), reflecta abilitatea unei organizatii / departament / functii / proces, de a-si atinge Obiectivele si de a obtine Performanta.

In Drumul de la Idee la Rezultat, urmam invariabil aceeasi pasi: evaluam prezentul, identificam prioritatile, definim strategia, reglementam procesele, stabilim KPI-ii si valorile tinta, obtinem suport si bugetare, implementam, monitorizam, si utilizam feedbackul pentru reglare si dezvoltare.

Resursele Umane nu fac exceptie.

Desi functia RU a unei organizatii presupune numerosi KPI, dashboardul directorului nu va contine mai mult de 5 indicatori, stabiliti in acord cu stadiul de dezvoltare al organizatiei si obiectivele strategice ale departamentului.

Pentru analiza interna a activitatii, in afara celor 5 KPI, seful departamenului RU va monitoriza suplimentar KPI-ii pe care ii considera de cuviinta, astfel incat sa obtina imaginea de ansamblu a Performantei.

Gasiti mai jos cateva exemple de KPI pentru RU. Si, daca va place viteza, puneti pe dashboard KPI-ii potriviti!==========================================================================================

PROMO TRAINING ONLINE EVALUAREA PERFORMANTEI ANGAJATILOR
LAST UPDATE: 19.07.2018
Harta Interactiva ofera Informatiile necesare parcurgerii cursului si Accesul la Modulele, Aplicatiile si Testele acestuia.
Convingeti-va!