Articole, Resurse Umane

Fisa postului „Sef serviciu RU”

LAST UPDATE: 29.03.2022

Fisa postului este Instrumentul de management prin care compania ofera angajatului o imagine clara asupra pozitiei detinuta in organizatie.
Definind cerinte, responsabilitati si criterii de succes necesare obtinerii de Rezultate, ea constituie INPUT pentru procesele de Evaluare a postului /Recrutare si Selectie / Evaluarea Performantei si Dezvoltarea Angajatilor / Managementul Competentei / Succesiune si Cariera.

Pentru a veni in sprijinul managerilor si oamenilor de HR care intocmesc / verifica Fise de post, va propun un model de Fisa postului pentru pozitia “Sef serviciu Resurse Umane”.

Daca doriti sa va dezvoltati si sa deveniti Expert(a) in Elaborarea Fisei Postului, parcurgeti gratuit trainingul nostru online STANDARD ELABORAREA FISEI POSTULUI

De asemenea, pentru a intelege cum vad altii Fisele de post, va propun un link catre Baza de date cu Fise de post a site-ului www.monster.com (Descriere / Rolul pozitiei / Responsabilitati / Cerinte): MODELE DE FISE DE POST

 FPSSRU-849.3900

Acum, pentru ca ati obosit, va ofer ca bonus conferinta lui Nigel Marsh despre Echilibrul intre viata personala si munca – echilibru care NU trebuie lasat doar in mainile angajatorului dvs.

Daca aveti un gand de transmis, il astept pe florin.rau@gmail.com