Oana Constantinescu

Indoor Installation – Green Park

„Green Park” este o simpla, puternica declaratie ce integreaza ideea de consum al mediului in interiorul unui spatiu inchis.
Intentia in spatele acestui proiect este de a merge mai departe de noi ca indivizi, de a indeplini o diferenta prin crearea unei atmosfere pozitive a propriei realizari. Ideea de a crea puritatea mediului, de a face sa dispara tot ce are o valoare materiala.


Despre arta instalatiei : In Secolul XX s-a produs o democratizare a artei, o diversificare a practicilor artistice. Arta instalatiei a fost deseori descrisa ca “ new art form “ca si cand ar fi inflorit deodata. La baza acesteia sta conceptul de spatiu, ca element principal de exprimare.

Arta instalatiei a dominat “ arta in pas cu vremea” din tarziul secolului XX, si continua sa-si ceara dreptul in arta si in secolul XXI, incepand sa avanseze in tehnologii digitale si electronice pentru a crea viitoare posibilitati pentru exaltarea privitorului in spatiu.


Daca aveti posibilitatea de a participa la o expozitie sau un eveniment in care instalatiile mixmedia isi fac prezenta, va rog sa mergeti pentru ca nu veti fi dezamagiti.


De gasiti timpul unui gand daruit, va astep cu drag.