Oana Constantinescu

Carte de colorat

Copilului dumneavoastra îi place sa se uite la televizor, sa se joace pe calculator, sa navigheze pe internet si sa asculte muzica. Nu e nimic rau în toate aceste activitati, atat timp cat sunt facute cu moderatie. Celor mai multi parinti le-ar placea sa-si vada copii interesati de activitati mai constructive.

Energia celor mici este uneori extrem de obositoare, mai ales pentru mamele care isi petrec fiecare zi din viata alaturi de cei mici. Insa, pe cat de obositoare, pe atat de frumoasa, mai ales cand copiii incep sa descopere lucruri noi, sa inteleaga o parte din lumea care ii inconjoara. Aflandu-se la varsta la care orice lucru marunt pare interesant, cei mici trebuie stimulati.

Cartile de colorat ii ajuta sa-si dezvolte gandirea, imaginatia, atentia, personalitatea, limbajul si sa descopere lumea fascinanta a cartilor si a personajelor acestora.

Stimulati copiii dumneavoastra cu povesti si basme colorate. Va ofer cateva imagini din primele 3 carti scoase in colaborare cu Editura Rafet.

Daca gasiti ceva timp si un gand de daruit, astept feedbackul dvs. Va multumesc.