Recrutare: Interviul ca Pas Inainte pentru absolventi

Ideea acestui articol a aparut firesc, in urma interviurilor si Centrelor de evaluare organizate pentru recrutare de tineri absoventi , precum si contactelor cu diverse universitati. Concluzia este ca indiferent din care parte a tarii provin, absolventii nu sunt suficient de pregatiti pentru un interviu.
Pana acum, am scris cateva articole referitoare la Recrutarea si Selectia personalului, dar am privit totul prin prisma angajatorului, nu a Omului care are dorinta si curajul sa bata la poarta companiei.

Acum, acest articol se adreseaza tinerilor absolventi care isi cauta un job si trebuie sa sustina un interviu.

Dragilor,
in viata, daca iti pasa unde vrei sa ajungi, conteaza pe unde alegi s-o iei. Daca nu iti pasa, atunci nu mai conteaza, poti sa o iei pe oriunde!
Conteaza daca alegi sa faci Pasul Inainte sau Pasul Inapoi. Diferenta intre un Pas Inainte si unul Inapoi este foarte mica din punct de vedere mental, dar foarte mare din punct de vedere al consecintelor. Pasul Inainte, face diferenta in viata. Te dezvolta, te conduce catre fructul dorit , te lasa sa-l culegi si sa te bucuri de el.

Totul este sa alegeti sa fiti buni , sa indrazniti sa visati, sa transformati visul in realitate prin munca, talent, pasiune, daruire. Atat ! Pentru a intelege mai bine importanta Pasului Inainte, priviti clipul urmator – dureaza putin, si sigur nu-l veti uita curand:Si, in sfarsit, amestecul de cuvinte si imagini pentru voi:Va multumesc pentru timpul acordat. In masura in care aveti cateva minute de daruit si o opinie despre ce ati citit, puteti accesa sectiunea de feedback de mai jos. Multumesc anticipat.

Pe curand.

Articol postat in Articole, Resurse Umane. Adresa articol Recrutare: Interviul ca Pas Inainte pentru absolventi.

3 Comentarii la Recrutare: Interviul ca Pas Inainte pentru absolventi

 1. izabela

  Florin te citesc, te recitesc ! Ce fericita sunt ca Viata mi-a dat posibilitatea sa cunosc un Om ca tine! …Daruiesti gratuit informatii catre ceilalti oameni din RU ce sunt la inceput de drum, dezorientati si care nu stiu unde sa caute, sau cum sa iasa dintr-o situatie si TU…aduci Lumina, asezi lucrurile intr-un firesc, le incadrezi apoi in legalitate si oamenii sunt fericiti ca au rezolvat problema, au gasit solutia! Nu stiu daca dupa ce le oferi atatea informatii/solutii la probleme, ei te pun seara in rugaciunea lor sau uita in secunda 2! GESTUL tau de a Darui …este mult mai important! @Maine sustin un interviu! Ma lupt cu un sistem 🙂 filmul tau sau ce lasi tu aici, nu ma lasa sa abandonez:)..Cand stiu ca mai exista Oameni ca tine, ma gandesc ca nu suntem pierduti!

 2. Florin

  @Izabela,
  Sunt multe lucruri frumoase pe care le putem descoperi in noi. Uneori reusim singuri, alteori cu ajutorul celor din jurul nostru. Daca ce gasesti aici mai adauga un gand gandurilor tale, ma bucur. Si pentru bucuria asta, iti multumesc.

 3. Izabela

  Florin articolele de aici sunt la superlativ! Atat de multe ne inveti atat de frumos le spui 😉 Ne dai curaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.