Formular Evaluare Performanta si Dezvoltare Salariat

LAST UPDATE: 19.07.2018

Pentru a avea succes in randul angajatilor si managerilor, procesul de Evaluare a Performantei trebuie gandit cat mai simplu. Simplitatea trebuie sa se regaseasca si in cele 2 formulare utilizate: Formularul de Planificare, respectiv Formularul de Evaluare a Performantei.

Gasiti mai jos doua module video care explica:

 • 1. Formularul de Planificare a Performantei – CE este si CUM se utilizeaza;
 • 2. Formularul de Evaluare a Performantei – CUM se calculeaza Scorul / Calificativul de Performanta

 • Alegeti vizioanrea full screen.

  Luand ce este bun din ele, ce vi se potriveste, puteti dezvolta propriile formulare – in cazul in care nu aveti deja – sau le puteti imbunatati pe cele existente. Succes!

  Pentru cazul in care doriti sa inglobati cele 2 etape (Planificare/Evaluare) intr-un singur Formular – va ofer mai jos un template.


  ==============================================================================

  PROMO TRAINING ONLINE EVALUAREA PERFORMANTEI ANGAJATILOR
  LAST UPDATE: 19.07.2018

  Harta Interactiva ofera Informatiile necesare parcurgerii cursului si Accesul la Modulele, Aplicatiile si Testele acestuia.
  Convingeti-va!


  Articol postat in Articole, Resurse Umane. Adresa articol Formular Evaluare Performanta si Dezvoltare Salariat.

  6 Comentarii la Formular Evaluare Performanta si Dezvoltare Salariat

  1. camelia

   multumesc pentru raspuns si pentru articolele pe care le postati.am gasit aici multe informatii utile si interesante.

  2. Florin

   Dra.Camelia,

   De regula, procesul de evaluare a performantei se axeaza pe obiective SMART si competente soft. Tot ca regula, evaluarea si dezvoltarea competentelor tehnice fac obiectul procesului de Managementul al Competentei (http://www.rauflorin.ro/managementul-competentei/ , http://www.rauflorin.ro/harti-de-competenta-hc/ )

   Se pot include si competentele tehnice, dar procesul de evaluare al performantei s-ar complica prea mult, ar deveni greoi si ineficient. Totusi, optiunea difera de la organizatie la organizatie…

  3. amza elena

   V-as ruga sa-mi trimiteti si mie un formular pentru evaluarea salariatilor – nurse, infirmiere,asistente medicale, medici, salariati resurse-umane, paznic, etc, deoarece nu am reusit sa-l descarc pe cel postat pe site-ul dvs.
   Va multumesc anticipat !

   • Florin

    Stimata dra. Elena,

    Formularul propus pe site are un caracter orientativ si poate fi folosit la dezvoltarea unui formular specific organizatiei Dvs. In conditiile in care doriti sa va dezvoltati abilitatea de a proiecta, implementa si utiliza un formular de Evaluare a Performantei care sa permita organizatiei Dvs. transformarea performantei in scor, va invit sa participati la un training ce include aceasta tema. Detalii pe http://www.traininguri.ro/ro/manager-resurse-umane/

    • camelia

     intr-un astfel de formular daca ne intereseaza atat dezvoltarea competentelor comportamentale cat si a celor tehnice cum procedam? unde le includem pe cele tehnice? se poate urmari pe o anumita perioada atat dezvoltarea unora, cat si a celorlalte?

  4. Florin

   Dragilor,
   Poate la prima vedere pare complicat. Nu este. Cautati sa intelegeti principiul si aplicati-l cu buna credinta si incredere. Instruiti-va salariatii si line-managerii iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Asa aflati unde sunteti si ce aveti de facut. Succes!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.