Articole, Resurse Umane

Evaluarea Performantei. Sugestii pentru angajati.

Decembrie…. A mai trecut un an! Ca ieri stabileati obiectivele SMART si agreati Programul de Dezvoltare Personala cu line managerul… privind in urma, sunteti multumit de evolutia si realizarile dvs…sunteti mai bun, mai pregatit pentru viitor, ati mai facut un pas pe treapta dezvoltarii dvs ca om si specialist…nu a fost simplu, dar ati reusit!

Ati completat si trimis Autoevaluarea dvs line managerului si acum trebuie sa va intalniti in sedinta de evaluare a performantei pentru a alinia punctele de vedere privind rezultatele si a conveni noile obiective pentru anul viitor.

Mai jos, gasiti cateva sugestii simple pentru Intalnirea de evaluare cu seful direct…impreuna puteti transforma meetingul intr-un eveniment, intr-o cale spre intelegere, dezvoltare, motivare, imbunatatire a relatiei, a performantei si implicit a rezultatelor. Nu e teorie, e experienta. Costul ?… doar cateva secunde de viata!Va doresc sa va fie bine cu voi si cu cei pe care-i aveti alaturi in MarelePrezentContinuu. Pe curand.