Decalogul OmuluiDeResurseUmane

LAST UPDATE: 28.08.2019

Pentru a vedea continutul, treceti mouse-ul peste petalele graficului.FORMA VECHE ARTICOL

Articol postat in Articole, Resurse Umane. Adresa articol Decalogul OmuluiDeResurseUmane.

5 Comentarii la Decalogul OmuluiDeResurseUmane

 1. Florin

  @Artemiza,
  Depinde de oamenii de HR cum sunt, nu de organizatie. Nimeni nu te poate obliga sa ramai intr-o organizatie care nu corespunde valorilor tale personale.

 2. artemiza

  As spune mai degraba ca este cuprinsul Codului deontologic al omului de resurse umane. Este foarte omenos si asa trebuie sa fie, pentru ca resursa umana este cea mai importanta resursa. Unii angajatori insa, nu inteleg acest lucru.
  Zile insorite tuturor!

 3. ioana dinu

  multumesc din suflet!!! mai aveti o calitate –

 4. ioana dinu

  da,asa consider si eu,ma regasesc in decalog,dar dupa parerea mea si bunavointa celor ce-mi citesc neinsemnatele pareri am constatat pe propria-mi piele ca atunci cand incerci sa faci lucrurile ca la carte sau sa zicem tinand cont in primul rand de cei din jur, ajungi tap ispasitor si fraier. as completa ca intru-totul exista o limita(de care eu chiar nu tin cont cand este vorba de semenii mei fie ei buni sau rai). ajunge si scuze sunt putin suparata

  • Florin

   @Ioana,
   Nu exista pareri neinsemnate. Acum esti suparata. Maine o sa intelegi. Libertatea de a alege si a reactiona fata de diverse situatii face diferenta intre oameni si neoameni. Si, fiecare dintre noi, alegem ce suntem. Important este ca, la sfarsitul zilei, cand tragi linie si aduni, sa fii multumita de tine si de faptele tale.

Impresii

Adresa ta de email nu va fi publicata.