Articole, Resurse Umane

UmanManagement Land

LAST UPDATE: 29.03.2022
Am tot vorbit despre UmanManagement.
Ce este el? Unde traieste ? Cui i se adreseaza? Cum, Cand si Unde-si poate gasi locul? Cum poate fi localizat?

Pentru a gasi singuri raspunsuri la aceste intrebari, va ofer o excursie in UmanManagement Land. Amestec de cuvinte si imagini.
Acum ca v-am propus Obiectivul, aveti Libertatea sa va alegeti Calea. Succes!


Pentru calatorie, aveti din partea casei o busola ,

si urmatoarele mijloace de transport :

__________________
Daca-mi oferiti feeedback, transportul este gratuit. Daca nu, ramaneti datori la mine cu inc-o vizita pe site! Destul de Ok, nu?

Bun venit in UmanManagement Land, taramul in care UmanManagementul este la el acasa! Taramul in care Comunitatea organizatiei este esenta…in care line managerilor le pasa de oamenii din echipele lor…locul in care managerul descopera talentul din fiecare angajat, mizand pe el in mersul inainte…locul in care se da viata, viselor companiei…in care se adauga imagine, intangibilitate si valoare sentimentala fiecarui produs…unde managerii vad in membrii echipei lor, cheia succesuluiparteneri egali, ce-si folosesc talentul pentru a-si gasi locul si-a modela rezultate…locul timpului daruit pentru cunoasterea si intelegerea celuilalt…locul in care dezvoltarea personala si invatare in echipa fac parte din viata de zi cu zi…iar stabilirea obectivelor fara trasarea caii, si-ncurajarea zborului spre Rezultat pe propria poteca, devin obisnuinta…in care unicitatea fiecarui om este privita ca avantaj, nu ca defect ce trebuie „corectat” …in care accentul se pune pe comunicare transparenta, intelegerea si utilizarea emotiilor, nu pe negarea lor….pe incurajarea excelentei pentru orice nivel din organizatie.

Cam asta-i toata teoria de care-aveti nevoie.

La drum va rog!
Va invit sa parcurgeti singuri harta, si sa vizitati obiectivele existente pe taramul realizarilor care fac diferenta dintre succes si esec.

Punctul de plecare este Rezervorul Talentelor, iar cel de sosire, Castelul Organizatiei care invata.

Daca nu va este totul clar, inseamna ca sunteti oameni normali. De va e totul clar, ma indoiesc de sinceritatea dumneavoastra.
Asta este punctul de plecare catre UmanManagement. De aici inainte sunteti pe cont propriu. Va doresc succes in dezvoltare. Si nu uitati de plata convenita pentru transport!

Va multumesc pentru ca mi-ati fost alaturi.
Daca aveti un gand de transmis, il astept pe florin.rau@gmail.com