Prezent pierdut intre Amintire si Gand de Viitor

Traim intr-o lume din ce in ce mai rapida…totul se schimba in jurul nostru cu o viteza ce omoara Trecutul si Prezentul ca timpuri al Vietii.

Traim doar cu gandul la Clipa Viitoare, Clipa Prezenta disparand pur si simplu…cat despre Cea Trecuta, cine-si mai aminteste!… inventam permanent dorinte sau acceptam nevoi inventate de altii…si santem gata sa ne dam sufletul pentru ele…facem Planuri pentru Ziua de Maine, traim intre Constrangeri Impuse de cei care manipuleaza afisand o falsa grija pentru ceilalti, dar o reala grija pentru profitul lor.

Ne plangem, suntem nemultumiti ca Timpul trece prea repede pe langa noi, nu invatam nimic si o luam de fiecare data de la capat…traim un fel de Nebunie Colectiva…ne risipim, trezindu-ne Goi si fara Amintiri…in momentele de Lucididiate date de Caderi, ne intrebam incotro ne indreptam asa grabiti…Slujba pana tarziu, somn acasa, iar slujba, iar somn…muncim pe rupte, castigam mai mult dar risipim si mai mult pe lucruri de care chiar nu avem nevoie.

Ne gasim scuze ca nu mai intelegem cuvinte precum Prieten, Familie, Copilul Meu…si ce-i mai grav, ne definim ValoriFaraValoare in care credem pana la incetarea miscarii Browniene…Repaosul ne schimba prea tarziu conceptul de Valoare…atunci castigi Prezentul dar viata nu-ti mai ofera timp sa te bucuri de el…

Recunoasteti ceva din ce vorbesc ?

Articol postat in Articole. Adresa articol Prezent pierdut intre Amintire si Gand de Viitor.

1 Comentariu la Prezent pierdut intre Amintire si Gand de Viitor

  1. Izabela

    Seara buna, …din ce ai scris aici recunosc tot ce este scris si da, asa este „definim valori fara valoare” …invatam sa facem „imagine” la ceva ce nu exista in realitate ,deformam realitatea ca asa cere piata. Ce-i mai rau in toate astea, este ca sufletele sunt mutilate , anihilate condamnate la tacere in lumea asta grabita. Asa cum spui in jurul meu colegii mei au uitat de familie -si dupa cum stim dupa sanatate cea mai mare averea a noastra pe pamant sunt familia/prietenii!…Incerc sa ma pastrez inca departe de asteasta „modernizare” si sa nu ma incadrez in noile sabloane!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.