Indicatorii Cheie de Performanta ai Departamentului RU

LAST UPDATE: 19.07.2018

Indicatorii Cheie de Performanta, numiti pe scurt KPI (Key Performance Indicators), reflecta abilitatea unei organizatii / departament / functii / proces, de a-si atinge Obiectivele si de a obtine Performanta.

In Drumul de la Idee la Rezultat, urmam invariabil aceeasi pasi: evaluam prezentul, identificam prioritatile, definim strategia, reglementam procesele, stabilim KPI-ii si valorile tinta, obtinem suport si bugetare, implementam, monitorizam, si utilizam feedbackul pentru reglare si dezvoltare.

Resursele Umane nu fac exceptie.

Desi functia RU a unei organizatii presupune numerosi KPI, dashboardul directorului nu va contine mai mult de 5 indicatori, stabiliti in acord cu stadiul de dezvoltare al organizatiei si obiectivele strategice ale departamentului.

Pentru analiza interna a activitatii, in afara celor 5 KPI, seful departamenului RU va monitoriza suplimentar KPI-ii pe care ii considera de cuviinta, astfel incat sa obtina imaginea de ansamblu a Performantei.

Gasiti mai jos cateva exemple de KPI pentru RU. Si, daca va place viteza, puneti pe dashboard KPI-ii potriviti!==========================================================================================

PROMO TRAINING ONLINE EVALUAREA PERFORMANTEI ANGAJATILOR
LAST UPDATE: 19.07.2018
Harta Interactiva ofera Informatiile necesare parcurgerii cursului si Accesul la Modulele, Aplicatiile si Testele acestuia.
Convingeti-va!


Articol postat in Articole, Resurse Umane. Adresa articol Indicatorii Cheie de Performanta ai Departamentului RU.

3 Comentarii la Indicatorii Cheie de Performanta ai Departamentului RU

 1. Talabur Marius

  Foarte buna sinteza. Multumim!

  • Florin

   @Marius,
   Ma bucur sa va stiu aici. Important este sa alegeti si sa implementati in 2013 KPI HR acordati cu prioritatile organizatiei dvs. Incepeti de undeva. Niciodata nu este prea tarziu.
   Impartasiti si prietenilor dvs din HR calea catre acest HR Open Source.

 2. Irina G

  Foarte interesant si de ajutor articolul.Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.