Articole, Resurse Umane

Test de Evaluare a Performantei – Competente Cheie

AILAST UPDATE: 18.12.2020

Desi multi NU au aflat sau poate doar se Amagesc Negand, traim deja Vremurile Revolutiei 4.0 in care Inteligenta Artificila (AI) este Pregatita sa Lucreze cu Oamenii, sa-i Coordoneze si sa Ocupe Multe dintre Insuficientele Posturi din Piata Fortei de Munca.

Banul, Stapanul Suprem, Ignora si de aceasta data Analiza Consecintelor si Pregatirea Societatii pentru Noul Pas al Dezvoltarii, spulberandu-i pe cei Nepregatiti.

Intrucat Competenta ramane singura Sansa in fata AI, astazi va propun un Test de Competente Cheie (cunoscute si sub denumirea de Abilitati Soft, Soft Skills, sau Competente de Comportament Organizational).

Testul face parte din cursul de Evaluare a Performantei Angajatilor si este gratuit, dupa identificare. Fiti incurajat(a) sa va dezvoltati!

Daca rezultatul obtinut nu va satisface, aprofundati cu linkurile de mai jos Conceptul nostru de Competenta / Evaluare a Performantei Angajatilor:

EP-White Autoevaluare dimensiunile-performantei-red Harta-Procesului Responsabilitatile-partilor Formulare-utilizate Interviul-de-evaluare Implementarea-procesului BUTON-TRAINING-ONLINE765.80