Irena Negoita

Iti daruiesc din timpul meu

Ne oferim timp? Cat? Si pentru ce?
Nu mai aud in jur ca oamenii au timp sa…pentru ei. Chiar aseara, in autobuz ,venind de la serviciu, am auzit o discutie intre doua femei. Tot drumul au spus ca nu mai au timp de nimic, ca sunt foarte ocupate, ca ziua nu mai ajunge niciuneia dintre ele.

Ce inseamna asta? Ce facem in fiecare zi? Serviciu, casa, spalat, calcat, mancare…. uneori lucram pentru serviciu si acasa…alergat la cumparaturi…mers la scoala la copii…mers la parinti sa ii ajuti…si altele…si altele…unii le stiu mult mai bine decat mine.  Aud “Am atatea pe cap! Nu-mi mai vad capul de treaba! Pentru mine nu mai am timp!”. Cum adica nu mai ai timp pentru tine? Suna jalnic!

Daca in fiecare zi in tot ceea ce faci nu e un timp si pentru tine….ai “murit” inca putin! Oare, in fiecare zi, prin ceea ce avem de facut, punand suflet, nu inseamna ca Avem Timp si pentru noi? Ca de cele mai multe ori, nu ai timp pe care sa il dedici doar persoanei tale, Doar Tu cu TINE?… asta e altceva..dar nu dispera…daca sunt fapte, lucruri, in care pui suflet in fiecare zi….ACOLO e MULT TIMP PENTRU TINE! Ce daruiesti sufleteste e de fapt timpul de care ai nevoie pentru tine.