Evaluarea Performantei. Sugestii pentru line manageri.

Exista carti intregi, sofisticate, despre cum ar trebui sa se comporte un line manager atunci cand evalueaza performanta celor pe care ii coordoneaza. Aici o sa gasiti doar cateva sugestii simple prin care sa transformati Evaluarea intr-o cale spre intelegere, dezvoltare, imbunatatire a performantei si motivarea celor ce depind de dumneavoastra.
Va doresc sa va fie bine cu voi si cu cei pe care-i aveti alaturi in MarelePrezentContinuu. Pe curand.


Articol postat in Articole, Resurse Umane. Adresa articol Evaluarea Performantei. Sugestii pentru line manageri..

2 Comentarii la Evaluarea Performantei. Sugestii pentru line manageri.

 1. Florin

  Buna Irina,
  Pe site gasesti un formular de Evaluare a Performantei si Dezvoltare a Angajatilor, http://www.rauflorin.ro/formular-evaluare-performanta-si-dezvoltare-salariat/ , dar evident acesta este dat la modul general, bun pentru orientare cand cunosti detaliat subiectul.
  Exista si o editie completa a formularului de evaluare accesibila doar absolventilor care au urmat un training dezvoltat si livrat de mine http://www.rauflorin.ro/formular-evaluare-performanta-%e2%80%93-editia-a-2a-format-a4-pdf/
  Daca managerul tau doreste sa implementeze Evaluarea Performantei (lucru IMPUS de altfel si de Codul Muncii!), trebuie sa inteleaga ca Know How-ul acestui proces nu-l dobandesti de pe net ci participand la un training de calitate. Intrucat pe 24 Noiembrie sustin un curs de Manager Resurse Umane care acopera excelent acest topic, te astept. http://www.traininguri.ro/ro/manager-resurse-umane/

 2. Irina G

  Buna, Florin!
  Am citit articolele tale privind Evaluarea performantelor, insa nu am gasit nici o informatie privind Evaluarea cunostintelor salariatilor.
  Managerul general al companiei la care lucrez vrea ca anul acesta, pentru prima data, sa facem si o astfel de evaluare.Din pacate nu detin foarte multe informatii despre acest tip de evaluare si nici pe net nu am gasit mare lucru.Ma poti ajuta cu o sugestie de formular de evaluare a cunostintelor sau imi poti recomanda vreo bibliografie.
  Multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.