Corneliu Ion Constantinescu, Invitati

Magazinul de vechituri

Prin anii ” 94, tineam la un post de radio din Buzau o emisiune numita „Febra de sambata seara”,care se difuza intre orele 23-05 dimineata. Aproape in fiecare sambata in jurul orelor 24, aveam interviu direct cu Motu Pittis cu referire la muzica pe care o difuzam. El oferea detalii asupra timpului in care trupele rock cantau acea muzica, respectiv anii „60-„70.

Imi amintesc c-am prezentat in acele emisiuni intreaga discografie Pink Floyd si, intr-o seara, venise randul dublului album cu nume ciudat: UMMAGUMMA, un gen de muzica pe care putini il agreau: psychedelic.

Nu prea aveam ce spune despre acest album, asa ca l-am rugat pe Motu sa rosteasca cateva cuvinte. A vorbit 40 de MINUTE!! Asa era Motu Pittis, plin de entuziasm, dornic sa impartaseasca si doxa de rock!

Tot in anii „94, la un alt post de radio, am fost redactorul Magazinului de vechituri, o emisiune numita asa dupa o idee a lui Motu. Astazi va propun spre ascultare un interviu realizat in acele timpuri cu Motu Pittis. Sper sa va placa si sa descoperiti profunzimea gandurilor sale.