Ganduri

LinkedIn

Au existat perioade in care excelenta era asociata singuratatii si misterului. Limitele sistemelor de comunicatie impuneau senzatia PC-ului singuratec, neconectat la Internet. Distantele pareau de neinvins.
Apoi a aparut Reteaua. Societatea si Mediul de business s-au transformat. Distantele s-au topit. Comunicarea a explodat. Accesul la informatie a devenit instantaneu. Excelenta s-a interconectat cu Excelenta dar si cu Aspirantii Ei. Aparitia comunitatilor cu preocupari si interese comune, a fost un NouPasInainte. S-a descoperit ca gandind impreuna si stimulandu-ne reciproc, valoram mai mult decat suma gandirilor noastre considerate separat. Si a fost bine!

Astazi va propun sa descoperiti o retea sociala extrem de utilizata in mediul business: LinkedIn. Este simplu sa va creati un cont: accesati linkul http://www.linkedin.com/ si urmati pasii de mai jos. Succes!


Ar mai fi ceva: nu va limitati la a va crea contul…. atunci cand invitati pe cineva sa faca parte din reteau dvs, nu utilizati invitatia formala propusa de LinkedIn! Scrieti un mesaj in care sa va motivati dorinta…fiti activ, descoperiti / lasati-va descoperit de ceilalti membrii ai comunitatii…asociati-va grupurilor profesionale existente si participati la dezvoltarea temelor propuse…creati noi grupuri si initiati evenimente care sa va ajute pe dvs. si pe ceilalti… recomandati-i pe cei ce merita…Nu uitati ca doar oferind puteti primi!Va doresc sa va fie bine cu voi si cu cei pe care-i aveti alaturi in MarelePrezentContinuu. Pe curand.