Adriana Antonovici, Invitati

Curs Compensatii si Beneficii, nivel basic+

Pentru a face fata competitiei intr-un mediu concurential acerb, companiile depind de calitatea angajatilor existenti si a celor atrasi.

Aspectele de comp&ben, strans legate de conceptul „employer of choice”, devin piesa esentiala pentru atragerea, retinerea si motivarea angajatilor. Si nu ma refer cu predilectie la partea baneasca, nici la compensatii, ci la recompensa totala (total rewards). Vorbim de elemente care trebuie sa creeze un complex de factori atragator si motivant pentru cat mai multi/ideal pentru toti angajatii, deci implicit, sa raspunda nevoilor fiecare angajat in parte.

Este nevoie de cunoastere si abilitate, ca sa nu zic ca uneori chiar de maiestrie, pentru a face acest lucru, echilibrand pe de o parte nevoile si constrangerile organizatiei CU nevoile si cerintele angajatilor.

Oamenii trebuie sa se simta tratati echitabil de companie cat si unii in raport cu ceilalti, sa fie platiti in concordanta cu piata dar si cu propriile lor abilitati si competente.
Trebuie sa simta ca efortul lor suplimentar si sustinut e apreciat, recunoscut si incurajat, atat baneste cat si prin metode nebanesti, si ca acest lucru ii confera premise reale lui, angajatului, de a creste in firma, de a se dezvolta si a se implini profesional (postul ca intrinsic reward), cu alte cuvinte sa simta ca are nu numai un prezent, dar si un viitor in acea companie.

CURS OPEN COMPENSATII SI BENEFICII, nivel basic+

Sunt Adriana Antonovici si va astept in 6-7 Martie 2014 la Bucuresti, la Cursul Compensatii si Beneficii nivel basic + organizat in parteneriat cu LearningNetwork.ro – Detalii AICI

Pentru cei interesati, voi planifica ulterior o sesiune de comp&ben nivel aprofundat.
Fiti incurajat/a sa va dezvoltati!