Alexandra Tanasa

Craciun cu familia angajatului

BluParty2015Dupa un an de munca cand vine timpul petrecerii de Craciun, HR-ul stie ca familia conteaza cel mai mult pentru angajat.

Intrucat cu totii ne gandim la timpul pe care il vom petrece acasa cu familia, Alexandra Timofte, Creative Corporate Party Planner in echipa BluParty propune o solutie interesanta in care sa aduceti impreuna, familia de acasa si familia de la munca: o petrecere de Craciun pentru copii, in familie, alaturi de intreaga echipa!

Beneficiile angajatilor si angajatorilor
Organizarea unei petreceri cu ocazia sarbatorilor de iarna este un obicei des intalnit la companiile mari, preluat de multe firme si companii mai mici.

Pentru angajati este un prilej de socializare si cunoastere a laturii umane si mai putin formale a colegilor. Este momentul din an cand pot fi impreuna cu totii, si se pot cunoaste mai bine.

Pentru angajatori, petrecerea de Craciun poate imbunatati relatiile intre colegi, si ofera angajatilor dovada aprecierii si recunoasterii efortului depus de-a lungul anului.

De ce o petrecere de Craciun in familie?

Daca va pregatiti sa organizati o petrecere pentru colegii dvs. de munca si majoritatea sunt parinti, Craciunul este cea mai buna ocazie sa le faceti o supriza placuta si sa organizati o petrecere de Craciun pentru copiii lor.

Nu numai ca vor fi impresionati ca v-ati gandit la cei mici, dar asa au ocazia sa petreaca sarbatorile alaturi de familia de la birou si familia de acasa, colegi si familie in acelasi timp.

Daca organizati o petrecere de Craciun atat pentru familia de acasa si familia de la birou aveti urmatoarele avantaje:

  • Angajatii au ocazia sa socializeze la un cu totul alt nivel, vor deveni mai apropiati intre ei si isi vor cunoaste familiile;
  • Experienta va fi una mult mai calda si distractiva, nu corporatista si rece cum tind sa fie unele petreceri cu angajatii;
  • Ai sansa sa aduni mai multi angajati, fiindca vor putea veni in calitate de colegi si parinti, fara sa mai simta presiunea alagerii;
  • Cresteti atasamentul fata de companie atat a angajatului, cat si a familiei acestuia, (aceasta va percepe locul de munca intr-un mod mai uman);
  • Copiii vor anima atmosfera si vor avea ocazia sa se cunoasca intre ei si sa se joace impreuna.

  • Acum ca ati aflat avantajele unei petreceri de Craciun in familie, nu ramane decat sa faceti ca lucrurile sa se intample.
    Aflati accesand acest link, ce trebuie sa stiti despre organizarea unei petreceri pentru copiii angajatilor    Blu-Party