Resurse Umane, Teste

Test de Analiza Fizica

Acest Test de Analiza Fizica masoara gradul de intelegere a fortelor dinamice si modul de aplicare in practica al acestora si al altor principii fizice. Aptitudinea este utila in domenii asociate ingineriei, dar si in multe situatii de posibil pericol in care trebuie luate decizii realiste.

Testul este util celor care-si cauta un job si se pregatesc pentru interviurile de angajare.
In egala masura, se adreseaza si celor care pur si simplu doresc sa-si evalueze aceasta abilitate.

TIMP ALOCAT: 15 minute (cronometrare automata)

IATA UN EXEMLU:
O ambarcatiune cu panze pleaca din Portul 1 catre Portul 2, aflat la 10 km Vest pe celalalt Tarm al Oceanului. Atat Vantul cat si Curentul oceanic au directia catre Sud.
In ce directie trebuie sa navigheze ambarcatiunea pentru a parcurge drumul cel mai scurt?
a) A b)B c)C

REZOLVARE:
Raspunsul este C. Daca ar merge in directiile A sau B, Ambarcatiunea ar fi impinsa de Vant si Curentul Oceanic spre Sud, si va trebui sa se intoarca si sa navigheze spre Nord pentru a ajunge in Portul 2. Mergand in directia C, ea contracareaza efectul Vantului si al Curentului, parcurgand distanta cea mai scurta intre cele 2 porturi.

Succes!


Dupa ce parcurgeti acest Test de Analiza Fizica, pentru a pregati interviul ar fi bine sa mai accesati urmatoarele Teste utilizate de recruteri in procesul de selectie:

Test de Observare
Test de Analiza Critica
Test de Deductie Numerica
Test de Intelegere Verbala
Test de Vedere Spatiala
Test de Acuratete
Test de Logica 3
Test de Logica 2
Test de Logica 1

Cum arata Jobul Perfect pentru dvs.?

Inainte de a vedea cum arata Jobul Perfect pentru dvs., evaluati cu ACEST TEST ( clic!) in ce masura sunteti multumit(a) de Actualul Job.
Ok, acum ca stiti cum stau lucrurile, folositi ACEST LINK ( clic!) a accesta Tool-ul nostru de Orientare in cariera.

Linkuri utile

Iata cateva shortcut-uri utile daca va cautati un Job:

FIRME DE RECRUTARE /// COR 2022 /// RNCIS – Registrul National al Calificarilor din Invatamanul Superior /// RNCP – Registrul National al Calificarilor Profesionale din Romania /// RNPP – Registrul National al Programelor Postuniversitare /// Lista Standardelor Ocupationale 2022

Succes in ce faceti!