Articole, Resurse Umane

Termeni de Utilizare a Serviciilor de Training online www.rauflorin.ro

Termeni de Utilizare a Serviciilor de Training online www.rauflorin.ro

_____________________
LAST UPDATE: 10.02.2023

termeni-de-utilizare-a-serviciilor-de-training-online Bun venit in sectiunea Termeni de Utilizare a Serviciilor de Training online oferite de www.rauflorin.ro si Extreme Training!

Va rugam sa parcurgeti integral documentul si sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de Utilizare a Serviciilor de Training online www.rauflorin.ro.

Prin inscrierea la orice curs online realizat de www.rauflorin.ro si Extreme Training, acceptati si sunteti de acord cu Termenii si Conditiile parcurse, devenind Parte a acestui Acord. Obtineti astfel dreptul de utilizare temporara a unui cont de training online deschis pe www.rauflorin.ro dupa achitarea contravalorii serviciului respectiv si trimiterea dovezii de plata.

Daca NU sunteti de acord cu Termenii si Conditiile aici mentionate, refuzati sa deveniti parte a acestui Acord. In acest caz, alegeti sa NU utilizati serviciile de training online www.rauflorin.ro si Extreme Training.

TERMENI DE UTILIZARE A SERVICIILOR SI CONTINUTULUI

Termenii de Utilizare a Serviciilor si Continutului (numiti de aici inainte “Acord”) reprezinta un acord legal intre Dvs, www.rauflorin.ro si Extreme Training cu privire la utilizarea website-ului (numit de aici inainte “Site”), a serviciilor de training online HR oferite ( numite de aici inainte “Servicii”) si a tuturor materialelor de instruire necesare ( numite generic de aici inainte“Continut”).

SERVICII SI INREGISTRARE

www.rauflorin.ro in parteneriat cu Extreme Training asigura Servicii online de training in domeniul Resurselor Umane (HR). Accesul presupune inregistrarea Dvs. ca utilizator pe Site in baza unor date de autentificare – Utilizator si Parola – puse la dispozitie de catre organizatori, in urma achitarii contravalorii trainingului si a dovedirii efectuarii platii.

Serviciile sunt accesibile oricarei persoane care a implint varsta de 18 ani si care a achitat contravaloarea lor. Dvs. sunteti singurul responsabil de acuratetea datelor furnizate, de faptul ca aveti 18 ani impliniti si ca sunteti competent si capabil sa respectati acest Acord.

Inregistrarea presupune furnizarea unor date complete si reale, necesare intocmirii Facturii proforme, Facturii finale, deschiderii contului de training si completarii Certificatului de participare. Furnizarea de date incomplete sau nereale conduce la neacordarea / suspendarea / anularea de catre www.rauflorin.ro a dreptului de utilizare a Site-ului si Serviciilor.

Pe toata durata de utilizare a contului, sunteti singurul responsabil pentru activitatile derulate sub contul Dvs. Este strict interzisa divulgarea datelor contului – Utilizator si Parola – catre un tert. Utilizarea contului dvs. de catre o terta parte, conduce la inchiderea imediata a contului si pierderea dreptului de finalizare a trainingului achitat, fara nicio despagubire din partea www.rauflorin.ro

COPYRIGT SI LICENTA

Serviciile, informatiile si materialele existente pe Site ca parte a Serviciilor, incluzand, fara a limita, logo-ul documentele, materialele video, audio, aplicatiile, testele, articolele, grafica, instrumentele, orice fisiere, numite generic “Continut”, sunt proprietatea www.rauflorin.ro si a colaboratorilor sai si sunt protejate de copyright.

Daca respectati integral Termenii si Conditiile si deveniti parte a acestui Acord, www.rauflorin.ro va acorda o Licenta revocabila, non-transferabila si ne-exclusiva pentru accesarea materialelor incluse in nivelul Dvs. de acces si pentru download-area pe calculatorul personal / printarea pe hartie a materialelor de studiu, aplicatiilor si instrumentelor oferite, doar in scopul instruirii personale si necomerciale.

RESTRICTII IN UTILIZAREA SERVICIILOR SI CONTINUTULUI

Utilizarea Serviciilor si Continutului se face doar cu respectarea legilor aplicabile si termenilor / conditiilor mentionate in prezentul Acord. Exceptand situatiile in care obtineti acordul scris al www.rauflorin.ro, este strict interzis:
1. sa publicati, reproduceti, reformulati, multiplicati, distribuiti catre o terta parte Continutul sau parti din Continut;
2. sa utilizati Serviciile si Continutul in alte scopuri decat pentru instruirea Dvs. personala;
3. sa permiteti altei persoane utilizarea serviciilor si Continutului prin accesarea contului dvs.;
4. sa dezactivati masurile de securitate ce protejeaza Serviciile / Continutul;
5. sa utilizati Serviciile intr-o maniera care ameninta integritatea, performanta sau disponibilitatea acestora;
6. sa stergeti, eliminati ori sa ascundeti insemnele privind dreptul de proprietate din orice sectiune a Serviciilor si Continutului.

PLATA

Serviciile de training online HR pot fi accesate contra cost. Serviciile pot fi platite in numerar, cu un card valabil sau prin Ordin de plata pe baza Facturii proforme eliberata automat de sistem. Confirmarea platii conduce la deschiderea contului de training si acordarea accesului la Serviciul respectiv.
Odata plata efectuata si accesul acordat, vanzarea se considera incheiata, plata nemaiputand fi returnata.

DURATA / INCHIDEREA CONTULUI

Odata creat, contul ramane valabil pana la finalizarea trainingului sau, dupa caz, pana la o data la care www.rauflorin.ro il inchide potrivit prevederilor prezentului Acord.

Durata MAXIMA de valabilitate a contului este de:
1. 10 zile calendaristice (Instrument de auditare a functiei HR);
2. 8 saptamani (Evaluarea Performantei si Dezvoltarea Angajatilor);
3. 5 zile lucratoare (Harta de Competente HR);
4. 5 saptamani (Standard Elaborarea Fisei Postului),

de la data crearii lui, perioada in care Dvs. trebuie sa finalizati trainingul online achitat.

Dreptul de a utiliza contul creat inceteaza automat la incalcarea de catre Dvs. a prevederilor prezentului Acord. In acest caz Dvs. sunteti singurul responsabil pentru toate cheltuielile aferente contului si dupa inchiderea lui. www.rauflorin.ro nu este responsabil de pierderile de date / informatii cauzate de inchiderea contului Dvs.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. pentru intocmirea Facturii proforme, Facturii finale, deschiderea contului de training si completarea Certificatului de absolvire au caracter confidential si sunt utilizate cu respectarea Legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

VIOLAREA DREPTULUI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

www.rauflorin.ro respecta dreptul de proprietate intelectuala. Daca credeti ca lucrarile Dvs. sunt incluse in Servicii intr-un mod care violeaza dreptul de autor, va rugam sa ne semnalati acest lucru utilizand sectiunea “CONTACT’ a Siteului, indicand:
1. semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizata sa actioneze in numele detinatorului drepturilor de autor;
2. descrierea lucrarii protejata prin drepturi de autor care a fost violata, cu mentionarea perioadei / datei in care materialul violat a fost utilizat ca parte a Serviciului;
3. adresa / adresa Dvs de e-mail si numarul de telefon la care puteti fi contactat;
4. o declaratie din care sa reiasa ca utilizarea lucarii inclusa ca parte a Serviciului nu este autorizata de posesorul dreptului de autor, de imputernicitul sau, sau de lege;
<5. o declaratie inregistrata notarial din care sa reiasa ca declaratia de la punctul 4 este corecta si ca Dvs. sunteti proprietarul lucrarii sau persoana imputernicita de proprietarul lucrarii sa actioneze in numele lui.

SERVICII INTERACTIVE

Acordandu-ne feedback cu privire la Servicii si/sau Continut, ne autorizati sa utilizam feedbackul Dvs. fara nicio restrictie si plata catre Dvs, acordandu-ne o licenta continua si irevocabila pentru utilizare.
Serviciile pot include, acum sau in viitor, optiuni / Servicii Interactive gen forum, chat / recenzii / opinii, etc prin care puteti trimite mesaje catre utilizatorii de Servicii, crea, posta si stoca Continut in cadrul Serviciilor.

Daca postati, creati si stocati Continut in Site sau in Servicii, atunci, inafara cazurilor in care www.rauflorin.ro specifica altfel:
A. Dvs. garantati www.rauflorin.ro in mod ne-exclusiv, continuu si irevocabil dreptul Dvs. de autor asupra Continutului si sublicentiati dreptul complet de utilizare, reproducere, modificare, adaptare, publicare, traducere, prelucrare, printare, distribuire, si afisare in orice forma si in orice mediu a acestui Continut;
B. garantati si sublicentiati www.rauflorin.ro dreptul de a utiliza si prezenta materialele sub numele utilizat de Dvs. in Continut;
C. garantati ca detineti si controlati toate drepturile asupra Continutului publicat de Dvs. sau ca aveti dreptul de a posta Continutul respectiv pe Site si ca utilizarea si postarea Continutului furnizat nu violeaza Termenii sau drepturile de autor ale oricarei persoane / entitati si ca nu va crea neplaceri sau litigii www.rauflorin.ro cu terte parti.

Dvs sunteti singurul responsabil pentru utilizarea Serviciilor Interactive. Prin utilizarea Serviciilor Interactive, sunteti de acord sa NU postati, distribuiti sau sa diseminati in orice alt fel prin intermediul Site-ului Continut: ilegal, calomniator, obscen, indecent, discriminatoriu, provocator, de hartuire, de amenintare, care sa afecteze intimitatea, care incalca sau care ar putea incalca drepturi de proprietate intelectuala, patente, marci, secrete de firma, sau continut pe care nu aveti dreptul sa-l divulgati. www.rauflorin.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru Continutul postat, stocat de o terta parte si nu poate fi facut raspunzator pentru pierderile provocate de acesta.

DENEGARI DE RESPONSABILITATE PRIVIND GARANTIA

Serviciile si Continutul sunt furnizate pe baze „ASTFEL CUM ESTE” si „ ASA CUM ESTE DISPONIBIL”. Sunteti singurul responsabil pentru orice intarziere / pierdere datorata accesarii / utilizarii Continutului / Serviciilor, incluzand pierderile de Continut prin coruperea fisierelor, probleme hardware, inabilitatea Dvs. de utilizare a Continutului sau pentru orice tip de incompatibilitate.

LINK CATRE TERTI

Serviciile pot contine linkuri care site-uri controlate de terte parti. Sunteti de acord ca www.rauflorin.ro nu este responsabil de functionarea, disponibilitatea si Continutul acestor site-uri.

ACTUALIZARE ACORD

Cand se impune, www.rauflorin.ro actualizeaza conditiile acestui Acord si posteaza varianta actualizata. Este responsabilitatea Dvs. sa reparcurgeti Acordul si sa va informati despre schimbarile aparute. Continuarea utilizarii Serviciilor semnifica acordul Dvs privind actualizarile publicate. Noua versiune o inlocuieste pe cea veche, si cuprinde intregul Acord intre Dvs. si www.rauflorin.ro privind Serviciile si Continutul.

NOTIFICARI GENERALE

Utilizand Serviciul, consimtiti comunicarea electronica cu www.rauflorin.ro cu privire la cont, Servicii si Continut. Sunteti de acord ca orice mijloc de comunicare electronica utilizat de www.rauflorin.ro in relatia cu Dvs. satisface cerintele legale. Orice neintelegere privind prezentul Acord se solutioneaza pe cale amiabila. In cazul in care solutionarea pe cale amiabila nu este posibila, se va recurge la mijloacele prevazute de lege.

Abtinerea www.rauflorin.ro de a actiona intr-o imprejurare speciala nu semnifica renuntarea de a actiona in situatii similare.

CONTACTARE www.rauflorin.ro

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la acest Acord, Servicii sau Continut, va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii CONTACT www.rauflorin.ro sau pe e-mail florin.rau@gmail.com.

Va multumim si va asiguram de toata cooperarea si disponibilitatea noastra!

Sectiune Promo
Cum arata Jobul Perfect pentru dvs.?

Inainte de a vedea cum arata Jobul Perfect pentru dvs., evaluati cu ACEST TEST ( clic!) in ce masura sunteti multumit(a) de Actualul Job.
Ok, acum ca stiti cum stau lucrurile, folositi ACEST LINK ( clic!) pentru a accesa Tool-ul nostru de Orientare in cariera.

Iata cateva shortcut-uri utile daca va cautati un Job:

FIRME DE RECRUTARE /// COR 2023 /// RNCIS – Registrul National al Calificarilor din Invatamanul Superior /// RNCP – Registrul National al Calificarilor Profesionale din Romania /// RNPP – Registrul National al Programelor Postuniversitare /// Lista Standardelor Ocupationale 2023