Articole, Resurse Umane

Reteta pentru Profit

Multinationalele au invatat ca pot obtine profit ieftin prin democratizarea tehnologiilor si accesul intern al comunitatii la Economia Cunoasterii.

Combinand tehnologia cu beneficiile transmisiei de date industriale in timp real, ele fac Pasul inainte.

Tehnologiile preiau activitati si procese de decizie, castigand detasat in fata angajatilor prin eficienta si eficacitate.

Tehnologiile muncesc non-stop si nu-si cer partea. Adio salarii, taxe, concedii, zile libere, negocieri, limitari ale timpului de munca! Cateva traductoare, un controller local, un router, un banal SIM pentru transmisia de date, un computer central, putin curent si gata diagrama in timp real pentru echipamentele aflate la sute de km distanta. Controlul devine posibil printr-un singur click.

Pentru a cuceri Omul cu click-ul, il dezvolti, ii dai putin banuti din banii celor multi inlocuiti de tehnologie si, daca te simti generos si vrei sa exagerezi putin, adaugi o interfata prietenoasa softului. Se va simti rasfatat.

Reteta este simpla. Si beneficiile sunt mari. Pentru actionari. Pentru Omul cu click-ul. Desigur, multi pierd. Dar nu toata lumea poate castiga.

Puteti incerca. Se aplica si organizatiilor mici.