Articole, Resurse Umane

Responsabilitatile partilor in Evaluarea Performantei Angajatilor

PAGINA INTEGRATA IN CURSUL EVALUAREA PERFORMANTEI ANGAJATILOR
LAST UPDATE: 1.12.2020

Evaluarea Performantei presupune Responsabilitati din partea Angajatilor, Managerilor si HR-ului. De aceea, Angajatii, Managerii si departamentul HR trebuie sa-si invete Responsabilitatile, sa le inteleaga si sa le indeplineasca.

Modulul video explica Responsabilitatile partilor implicate in procesul de Evaluare a Performantei si inglobeaza 4 Aplicatii pentru consolidarea si testarea cunostintelor. Accesul este gratuit, dupa identificare. Vizionati in full screen.

DOCUMENTAREA PERFORMANTEI (REZULTATELOR) ANGAJATILOR

In procesul de Evaluare a Performantei Angajatilor, stabilirea, agrearea si realizarea obiectivelor / Programului de Dezvoltare, sunt etape necesare, dar nu si suficiente.

Ele trebuie urmate firesc de Documentarea Rezultatelor-Feedback-Evaluare obiectiva.

Documentarea Performantei (Rezultatelor) de catre angajat si manager este logica, necesara si firesca. Ea influenteaza decisiv calitatea si obiectivitatea procesului de evaluare, motiv pentru care ambele parti (manager/angajat) trebuie sa-i acorde atentia cuvenita.

Lipsa argumentelor documentate ale angajatului (pentru sustinerea Autoevaluarii) , si a argumentelor documentate ale managerului (pentru sustinerea propriului Punctaj) , genereaza contradictii si impunerea arbitrara a vointei in timpul Interviului de Evaluare.

Gasiti mai jos un Test. Fiti incurajat(a) sa descoperiti Actiunile presupuse de Documentarea Performantei (Rezultatelor) Angajatilor si sa identificati din Rezultatele Testului, Aspectele la care trebuie sa mai lucrati.
Poate fi accesat gratuit, dupa identificare.