Articole, Resurse Umane

Responsabilitatile partilor in Evaluarea Performantei Angajatilor

PAGINA INTEGRATA IN CURSUL EVALUAREA PERFORMANTEI ANGAJATILOR (EPA)
LAST UPDATE: 24.12.2018

Evaluarea Performantei presupune Responsabilitati din partea Angajatilor, Managerilor si HR-ului.
De aceea, Angajatii, Managerii si departamentul Resurse Umane trebuie sa-si invete Responsabilitatile, sa le inteleaga si sa le indeplineasca.

Modulul video de mai jos defineste Responsabilitatile partilor implicate in procesul de Evaluare a Performantei pentru perioada Decembrie 2017 – Decembrie 2018. El inglobeaza si 4 Aplicatii care permit Testarea / consolidarea cunostintelor. Testul calculeaza automat scorul si permite vizualizarea raspunsurilor. Astfel puteti identifica Deficitul de Cunostinte si implicit, sectiunile de training pe care trebuie sa le mai aprofundati.

Modulul video poate fi accesat gratuit, dupa identificare. Vizionati in full screen. Succes!

banner-testare-cunostinte-840.45


APLICATII PAROLATE

Aplicatiile sunt destinate cursantilor care au achizitionat trainingul prin intermediul platformei Learning Network.

 • HARTA RESPONSABILITATILOR IN EVALUAREA PERFORMANTEI
 • RESPONSABILITATILE PARTILOR IN ORDINE CRONOLOGICA • DOCUMENTAREA PERFORMANTEI (REZULTATELOR) ANGAJATILOR

  In procesul de Evaluare a Performantei Angajatilor, stabilirea, agrearea si realizarea obiectivelor / Programului de Dezvoltare, sunt etape necesare, dar nu si suficiente.

  Ele trebuie urmate firesc de Documentarea Rezultatelor-Feedback-Evaluare obiectiva.

  Documentarea Performantei (Rezultatelor) de catre angajat si manager este logica, necesara si firesca. Ea influenteaza decisiv calitatea si obiectivitatea procesului de evaluare, motiv pentru care ambele parti (manager/angajat) trebuie sa-i acorde atentia cuvenita.

  Lipsa argumentelor documentate ale angajatului (pentru sustinerea Autoevaluarii) , si a argumentelor documentate ale managerului (pentru sustinerea propriului Punctaj) , genereaza contradictii si impunerea arbitrara a vointei in timpul Interviului de Evaluare.

  Gasiti mai jos un Test. Fiti incurajat(a) sa descoperiti Actiunile presupuse de Documentarea Performantei (Rezultatelor) Angajatilor si sa identificati din Rezultatele Testului, Aspectele la care trebuie sa mai lucrati.
  Poate fi accesat gratuit, dupa identificare.