Articole, Resurse Umane

Organizatia Bolnava

Romanul e un Plangacios : „suntem neintelesi, invatamantul e la pamant, platim o groaza de bani unui sistem de sanatate care omoara si nu ofera nimic, muncim din ce in ce mai mult pe salarii subtiate de un sistem nesimtit care nu incurajeaza munca, ci munca la negru, suntem condusi de incompetenti care ne rad in nas indemnandu-ne sa cautam un al 2 lea job cand nici macar unul nu poti gasi”.


Societatea Bolnava imbolnaveste si companiile care nu pot ramane SanatoaseLaMinte intr-un mediu al CelorDusiCuCapul. Goana dupa Profit, innebuneste.

Cel mai rapid, se transmite Ipocrizia: organizatiile profita din plin de lipsa de Competenta si Moralitate din societate, propovaduind una in afara, dar facand exact pe dos in interior. Gasiti mai jos cateva simptome ale Organizatiei Bolnave:

Solutia poate fi identificata simplu in urmatorul grafic, pornind de la ideea ca o Organizatie inseamna Oameni si Relatii:>


In final, ganditi-va o clipa la Ecuatia Nefericirii Organizationale:


Sinergie[(Plangerea Continua fara Actiune + Ne-Asumarea Responsabilitatii) * Numarul de Angajati] = PierdereaOricaruiDrept


Va doresc sa va fie Bine cu Voi si cu cei pe care-i aveti alaturi in MarelePrezentContinuu.