Ganduri

Lectie bulgara

Saptamana trecuta am petrecut cateva zile in Duni, o statiune aflata aproape de granita Bulgariei cu Turcia.
Pana acolo, drumul te poarta printre dealuri acoperite de paduri, campuri timide, mare, mori de vant, soare amestecat cu ploaie si locuinte ascunse in vegetatia abundenta pe care o intalnesti la tot pasul.


Odata ajuns te impresioneaza peisajul, constructiile, grija pentru detalii, profesionalismul angajatilor care stiu ce au de facut, si fac. Amestecul de verde si albastru, curatenia desavarsita, simtul practic si bunul gust, te farmeca.


Te simti liber, fericit, multumit de calitatea si diversitatea serviciilor oferite la preturi mai mici decat in Romania. Am cautat ceva care sa ma nemultumeasca si sincer n-am gasit. Spre deosebire de romani, bulgarii stiu ce vor si fac ce trebuie.


Daca aveti dorinta unui concediu reusit, puteti incerca complexul Duni Royal Resort (ce include hotelurile Belleville, Pelikan, si Marina). Gasiti mai jos cateva imagini.La intoarcere, am oprit pe litoralul romanesc unde am intalnit aceeasi mizerie pe strazi si indiferenta fata de client. Celebrul ” Asta e!” ne afunda tot mai adanc in nepasare. Solutia? Renuntarea temporara la serviciile hotelierilor romani!