Articole

Feedbackul dumneavoastra conteaza !

Implinind aproape 5 luni de cand m-am nascut ca www.rauflorin.ro , simt nevoia unui feedback sincer din partea dumneavoastra, privind modul in care percepeti informatia de pe acest site – din punct de vedere al consistentei, utilitatii, originalitatii, modului de prezentare…

Stiu incotro ma indrept, ce vreau, cum vreau, cat vreau, unde mi-am propus sa ajung si voi ajunge peste un an, dar aceste informatii pot ajuta sa crestem si sa ne dezvoltam impreuna, motiv pentru care le consider foarte importante.

Daca sunteti dispusi sa-mi acordati urmatoarele 3 minute, accesati acest link in perioada 3-8 Iunie: Sondaj pentru evaluarea siteului www.rauflorin.ro . De pe un calculator se poate vota o singura data.

Rezultatele sondajului vor fi publicate in 10 iunie. Multumesc pentru intelegere si suport.


Bonusul pentru acest efort al dumneavoastra:


Playing for Change-One Love / Bob Marley


Pe curand.Rezultate sondaj evaluare site www.rauflorin.roRezultatele sondajului de evaluare a site-ului www.rauflorin.ro sunt prezentate mai jos.
Privind distributia pe optiuni, am inteles ca marea majoritate ati intrat dupa cuvinte cheie, ca parcurgeti materiale de specialitate si sunteti hotarati sa va dezvoltati, ca suntei curiosi (lucru care ma bucura nespus de mult), ca site-ul va ajuta la indeplinirea scopului, ca articolele-abordarea-temele sunt Ok, ca un Forum ar fi util (motiv pentru care voi dezvolta cat de curand unul), ca ati apela la consiliere pe diverse probleme de RU, ca nu trebuie sa sper prea repede in aparitia comentariilor voastre din cauza lipsei de timp, temerii de ridicol, sau pur si simplu ca nu aveti ce spune.

Referitor la teama de ridicol, pot marturisi ca una din temerile mele cele mai mari inainte de a decide sa construiesc amestecul asta de blog si site, a fost teama de ridicol. Dar, multumesc lui Dumnezeu, am depasit-o. Ar trebui sa incercati si voi.

Va multumesc mult ca ati ales sa va exprimati. Ma bucur sa va am ALATURI. IMPREUNA ne putem dezvolta!Pe curand.