Chestionar de personalitate_8

Aveti calitati de Lider1?

_____________________
1Lider este persoana care are capacitatea de a influenta si inspira membrii unui grup si de a-i determina sa-l urmeze benevol.
Unii oameni nu aspira sa fie lideri si sunt perfect multumiti sa se adapteze situatiei, lasandu-i pe altii sa preia initiativa.
Altii aspira realmente la conducere si detin calitatile necesare pentru a fi lideri de succes.
Un bun lider intelege importanta echipei, motiveaza prin exemplul propriu, ofera incredere si libertate de actiune in realizarea obiectivelor, combina inteligent punctele tari ale membrilor echipei, deleaga responsabilitati si creeaza oportunitatile necesare dezvoltarii echipei.

Aflati raspunsul evaluand pe o scala de la 1 la 52 cele 26 de afirmatii ale acestui Chestionar de Personalitate_8 dezvoltat de Philip Carter.

_____________________
2Semnificatia scalei: 1 reprezinta dezacordul dvs. total fata de respectiva afirmatie, in timp ce 5 reprezinta acordul dvs. total fata de afirmatie.
Alegeti valoarea din scala care exprima cel mai fidel credinta dvs. referitoare la afirmatie.

Pentru a afla cine sunteti cu adevarat, raspundeti onest la Chestionar de Personalitate_8

Fiti incurajat(a) sa va descoperiti!


 

 

Cum arata Jobul Perfect pentru dvs.?

Inainte de a vedea cum arata Jobul Perfect pentru dvs., evaluati cu ACEST TEST ( clic!) in ce masura sunteti multumit(a) de Actualul Job.
Ok, acum ca stiti cum stau lucrurile, folositi ACEST LINK ( clic!) pentru a accesa Tool-ul nostru de Orientare in cariera.

Linkuri utile

Iata cateva shortcut-uri utile daca va cautati un Job:

FIRME DE RECRUTARE /// COR 2022 /// RNCIS – Registrul National al Calificarilor din Invatamanul Superior /// RNCP – Registrul National al Calificarilor Profesionale din Romania /// RNPP – Registrul National al Programelor Postuniversitare /// Lista Standardelor Ocupationale 2022

Succes in ce faceti!