Sa ne crestem copiii sa fie antreprenori

Merita vazut. Puteti alege limba romana cu optiunea “View subtitles”.Articol postat in Prezentari. Adresa articol Sa ne crestem copiii sa fie antreprenori.

3 Comentarii la Sa ne crestem copiii sa fie antreprenori

 1. Ca prim gand la comentariul tau, mi-am amintit de un presedinte american care a spus „Nu intreba ce poate face tara pentru tine, ci intreaba ce poti face tu pentru tara!”. Asa ca am cautat si l-am identificat pe Kennedy, dar am constatat ca nu el a fost primul care a rostit aceste vorbe, ci Khalil Gibran…

  As zice ca ai dreptate, Florin… Dar tocmai am citit articolul Organizatia Bolnava… Cred ca cei care fac ceva pentru ei insisi sunt prea putini ca sa conteze in balanta pentru Romania. E laudabil ca promovezi acest tip de mesaj (nu e prima data si mai mult ca sigur ca nici ultima) pin intermediul acestui site, dar nu numai Organizatia este Bolnava, ci si societatea (si la propriu, nu numai la figurat – o spun statisticile). Mai rau e ca ne confruntam cu un proces exponential de degradare, nu cu unul logaritmic…

  Putem fi optimisti, dar mai mult ca sigur ca orice optimist are si momentele sale de pesimism!

 2. Florin

  Bobby,
  Ce-ar fi sa incepem prin a nu mai astepta de la altii sa faca ceva pentru noi si sa facem fiecare in dreptul lui ce simtim ca trebuie facut si depinde de noi? Poate fi o solutie, cel putin pentru inceput.

 3. Bobby

  Spre finalul prezentarii (cea de slideshow) scrie ca bunicii, matusile, unchii, parintii au construit aceasta (America) tara. De tara noastra cine are grija? E clar cine o demoleaza… Dar cine o construieste?

  Devin pesimist si incep sa inclin balanta spre ideile lui Alexandru Codreanu…

  Nu e bine!

Impresii

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *